O le a le ituaiga suauʻu paʻu e faʻaaoga mo le Jack

O le suauʻu eletise na faʻaaogaina e le eletise eletise e tele sona sao i le faʻasaʻolotoina o le gaioiga a le jack. Hddhole jack i totonu totonu suauʻu filifilia 32 # poʻo le 46 # anti-Wear hydraulic suauʻu, suauʻu mausali, fetaui ma manaʻoga o le jack.
88
A matou filifilia suauʻu eletise mo masini fola masini, matou te matele lava mafaufau i mea nei:
 
1, talafeagai ogatasi, tulaga ese ogatasi-vevela uiga
Viscosity o le muamua vaega e mafaufau i ai pe a filifilia ni suauʻu hydraulic. I lalo o le tutusa taofiofia, o le viscosity e maualuga tele, o le gaioiga tetee o vaega eletise ua faʻaopopoina, ma le mafai e le tagata lava ia muamua o le pamu eletise mafai ona faʻaititia e ala i le faʻatelevaveina o le vevela, ma le pa'ū o le mamafa ma le paʻu le paipa faʻateleina Afai e maualalo le viscosity, o le aofaʻi o le leiloa o le pamu eletise o le a faʻaopopoina, o le a leakage o vaega o le a faʻateleina, ma o le suauʻu ata o le sliding vaega o le a manifinifi, ma o le lagolago o le a mafai ona faʻafitia.
2, sili lelei lubrication (ofuina tetee)
O le eletise eletise o loʻo i ai le tele o vaega feʻaveaʻi manaʻomia le faʻasusu e puipuia ai le ofuina o le fesoʻotaʻi luga luga, aemaise lava le maualuga o le mamafa sisitema, o le laei teteʻe o le eletise manaʻoga manaʻoga e sili atu maualuga.
3. Lelei tele meatotino antioxidant
O le suauʻu suauʻu o le a faʻamamaina foʻi i le faʻagasologa o le faʻaaogaina. Ina ua uma le oxidation o le suauʻu suauʻu, o le acid o le a faʻaopopo palapala i le uʻamea, ma le eleele palapala o le a poloka ai le faʻamama ma tamaʻi va, ina ia le hydraulic faʻavae e le masani ai, o lea e manaʻomia lelei sili atu oxidation tetee
89
4. Lelei sili atu le seleina o le mausali tetee
Ona o le suauʻu suauʻu e ala i le pamu, alatoto faʻasaoina gutu ma avanoa, ia maua ai le malosi sele gaioiga, taitai atu ai i nisi o le macromolecular polymer i le suauʻu pei o viscosifying sooupu mole mole, i tamaʻi mole, o le viscosity e faʻaititia, pe a o le viscosity o faʻaititia i se tasi tikeri o le suauʻu e le mafai ona faʻaaogaina, o lea e manaʻomia ai sili lelei shear tetee gaioiga.
5, sili atu le ele ma le puipuia o le pala
I le faʻagasologa o le faʻaaogaina o le suauʻu eletise, e le maalofia le paʻi atu i le vai ma le ea, faʻapena foʻi ma vailaʻau oona e aliaʻe ina ua maeʻa le faʻamamaina o le tino, lea o le a elea ma faʻaleagaina le uʻamea ma aʻafia ai le faʻagaioiga masani o le eletise.
6. Lelei tele aneti-emulsification ma hydrolysis mautu
Suauʻu eletise i le taimi o le faʻagaioiga mai auala eseese o le palu faatasi o le vai ma le condensate i lalo o le pamu eletise ma isi vaega.
7. Sili ona teteʻe ile faʻamama ma le ea faʻasaʻoloto
I le tane vai eletise, ona o le suauʻu fefiloi ma ea ea i le faʻasologa o le suauʻu, e le gata e mafai ona faʻaititia ai le mamafa o le tino, e faʻaletonu le faʻasusu, e mafai foi ona maua ai ni leo le masani ai, gatete, faʻaputuputuga ea faʻaopopo foi le vaega o le suauʻu ma ea e pai atu, faʻatelevaveina le suauʻu faʻamamaina, o le mea lea manaʻomia le suauʻu hydraulic e sili ona teteʻe atu i puta ma faʻasaʻolotoina ea.
8, o le masani o le faʻamau faʻailogaina
hydraulic masini jacks ona o le mausa o le suauʻu eletise ma faʻamaufaʻailoga mea e le lelei, o le a faʻamalosia ai le faʻamaufaʻailogaina mea, faʻamaluluina pe faʻamaʻaʻaina e leiloa le faʻamaufaʻailogaina, o lea o le suauʻu suauʻu ma faʻamau mea e mafai ona faʻaaogaina e le tasi le isi.


Taimi Post: Jun-03-2021