O le a le Ituaiga Suau'u Hydraulic e Fa'aaogaina mo le Siaki

Le suau'u hydraulic fa'aaogaina e lejack hydraulicfaia se sao tele i le tatalaina o le galuega tauave o le jack.Hydraulic Jack filifiliga suauu totonu 32 # po 46 # anti-ofu suauu hydraulic, mautu suauu, fetaui manaoga o le Jack.
88
Pe a tatou filifilia le suauu hydraulic moso'o fola masini,matou te mafaufau i mea nei:
 
1, viscosity talafeagai, uiga viscosity-vevela tulaga ese
Viscosity o le mea muamua lea e mafaufau i ai pe a filifilia le suauu hydraulic.I lalo o le faʻaogaina o le mamafa tutusa, o le viscosity e maualuga tele, o le faʻaogaina o le faʻaogaina o vaega eletise e faʻaopoopoina, ma e mafai ona faʻaitiitia le malosi o le pamu eletise e ala i le faʻavaveina o le vevela, ma le paʻu o le mamafa ma le gau o le eletise o le paipa. .Afai e maualalo tele le viscosity, o le a faʻaopoopoina le gau o le pamu hydraulic, o le a faʻateleina le faʻafefe o vaega, ma o le suauʻu suauʻu o vaega faʻafefe o le a manifinifi, ma o le a mafai ona faʻaitiitia le lagolago.
2, lubrication lelei (tetee ofuina)
O le hydraulic system e tele naua vaega e manaʻomia le lubrication e puipuia ai le ofuina o le faʻaogaina o luga, aemaise lava le maualuga o le mamafa, o le faʻaogaina o le suauʻu eletise e sili atu le maualuga.
3. tulaga lelei antioxidant
O le suauʻu hydraulic o le a faʻamaʻiina foi i le faagasologa o le faʻaaogaina.A maeʻa le faʻamaʻiina o le suauʻu hydraulic, o le a faʻaopopo e le acid le pala i le uʻamea, ma o le palapala palapala o le a poloka ai le faamama ma nai va laiti, ina ia le masani ai le faʻaogaina o le eletise, o lea e manaʻomia ai le faʻamaʻiina lelei o le faʻamaʻiina.
89
4. Lelei le fa'amautu o le solo
Ona o le suauu hydraulic e ala i le pamu, valve laveai gutu ma avanoa, e oo i le malosi o le sele gaioiga, e taitai atu ai i nisi o le polymer macromolecular i totonu o le suauu e pei o le viscosifying sui molecular ta'ei, i mole laiti, ua faaitiitia le viscosity, pe a viscosity e. fa'aitiitia i se tikeri faapitoa o le suauu e le mafai ona fa'aaogaina, o lea e mana'omia ai galuega sili ona lelei tete'e.
5, ele lelei ma puipuia corrosion
I le faagasologa o le faʻaaogaina o le suauʻu hydraulic, e le maalofia le paʻi atu i le vai ma le ea, faʻapea foʻi ma mea oona e tupu pe a maeʻa le faʻamaʻiina, lea o le a elea ma faʻafefe ai le uamea ma afaina ai le faʻaogaina masani o le masini eletise.
6. Lelei tele anti-emulsification ma hydrolysis mautu
Suauʻu eletise i le taimi o le taʻaloga mai auala eseese o le faʻafefiloi o vai ma condensate i lalo ole pamu eletise ma isi vaega.
7. Lelei le tetee atu i le foam ma le ea tatalaina
I totonu o le tane vai, ona o le suauu ua fefiloi ma le ea i totonu o le suauu, e le gata e mafai ona faaitiitia le mamafa o le faiga, o le lubrication tulaga e leaga, e mafai foi ona maua ai le pisapisao le talafeagai, vibration, ea bubbles faaopoopo foi le vaega o le suauu ma ea e paʻi atu, faʻavaveina le suauʻu oxidation, o lea e manaʻomia ai le suauʻu hydraulic e sili atu le teteʻe i le bubble ma le faʻamalolo o le ea.
8, o le mausa o mea e faamaufaailogaina ai
hydraulic jacks mechanical ona o le masani o le suauʻu eletise ma mea faʻamaufaʻailoga e le lelei, o le a faʻafefe ai mea faʻamaufaʻailoga, faʻamalulu pe faʻamaʻaʻa e leiloa le galuega faʻamau, o lea e mafai ai ona faʻaoga le suauʻu faʻamau ma mea faʻamau i le tasi ma le isi.


Taimi meli: Iuni-03-2021