Ia faʻateleina le unaʻiga mo le tamaoaiga i le lalolagi ma atinaʻe

I le 2020, Saina o oloa faʻaulufale mai ma auina atu i fafo taua uma na faʻamaoniaina maualuga faamaumauga. O uta mamafa a uta masini mai se vaa container i le container container o Lianyungang Port i le itu i sasae o Saina o Jiangsu, Ian 14, 2021.

I le 2020, o le GDP a Saina o le a sili atu i le 100 piliona yuan mo le taimi muamua, o se siʻitaga o le 2.3% nai lo le tausaga talu ai fuafuaina i tau faʻatusatusa. O fefaatauaiga a Saina i oloa e tusa ma le 32.16 piliona yuan, ua siitia i le 1.9% tausaga i le tausaga. O le tupe na faʻaaoga i fafo na faʻaaoga i totonu o Saina na oʻo atu i le 1 piliona yuan i le tausaga ua teʻa, e oʻo i le 6.2% i lea tausaga ma lea tausaga, ma o lona faʻasoa i le lalolagi o loʻo faʻaauau pea ona siisii ​​i luga. nuu faavaomalo. E tele faʻasalalau mai fafo i le lipoti o Saina o le muamua na ausia le toe faʻaleleia o le tamaoaiga, ia faʻaalia atoatoa le au Saina i faʻamaʻi puipuia ma le faʻatonutonuina o se atoa ma tamaoaiga ma agafesoʻotaʻi atinae na faia ni mea ofoofogia ausia, maua taua faʻaopoopoga taua o sapalai ma manaʻoga mo maketi faʻavaomalo. ma avanoa faʻafaigaluega, ina ia unaʻia le tamaoaiga i le lalolagi toe faʻaleleia ma atinae, fausia se matala lalolagi tamaoaiga e aumaia sili malosiaga.

E tusa ai ma se tusitusiga lolomiina i luga o le upega tafailagi o le Sipaniolo nusipepa The Economist, Saina's tamaoaiga ua ausia se malosi toe faaleleia, ma faaauau pea le malosi i vaega uma, ma avea ai na o le pau le tamaoaiga tele e ausia lelei tuputupu ae. Ole tausaga 2021 ole tausaga muamua lea ole Fuafuaina ole Lima Tausaga Tausaga a Saina. O loʻo vaʻavaʻaia e le lalolagi le lumanaʻi o atinaʻe a Saina.

"O le tuputupu aʻe o le tamaoaiga o Saina i le 2020 e mautinoa e avea ma se tasi o nai moli pupula i le lalolagi," o le upega tafailagi a le nusipepa Siamani o Die Welt lipotia. O le siitaga i totonu o Saina ua fesoasoani i kamupani Siamani e sauni mo le paʻu i lalo o isi maketi. " O le malosi o le auina atu i fafo fuainumera faaalia le vave ona suia le tamaoaiga o Saina i fou manaoga mai isi atunuu. Mo se faʻataʻitaʻiga, e saunia e Saina le tele o meafaigaluega eletise i le ofisa ma mea e puipuia ai falemaʻi.

O oloa mai fafo ma oloa auina atu i fafo na siitia i luga atu nai lo le mea na faamoemoeina ia Tesema mai se tulaga maualuga, faamalosia le tulaga ma setiina se faamaumauga maualuga mo le aofai o oloa faaulufale mai ma auina atu i fafo, lipotia e Reuters. O loʻo vaʻavaʻai atu i le 2021, faʻatasi ai ma le faifai malie o le toe faʻaleleia o le tamaoaiga o le lalolagi, o maketi a le atunuʻu ma fafo o loʻo manaʻomia maketi o le a faʻaauau pea le unaʻiina o le maualuga o le tuputupu aʻe o oloa mai fafo ma oloa auina atu i fafo a Saina.

O le upega tafailagi a le New York Times na lipotia mai o le iai o lenei faamaʻi na taua tele i le tamaoaiga o Saina i le tausaga ua tuanaʻi. "Fausia i Saina" e sili ona taʻutaʻua pei o tagata e nonofo i le fale teuteuina ma toefaafouina, fai mai le lipoti. Ua matua olaola lava le vaega o mea tau eletise a Saina.

dsadw


Taimi Post: Fep-07-2021