Le aoga ma le faʻatomuaga o le Ratchet Nonoa Lalo

Ratchet nonoa i lalo o loʻo faʻaaogaina e toe faʻaleleia ai galuega peʻa feaveaʻi, feʻaveaʻi, felauaʻi pe teuina oloa. E i ai a latou lokaina gaioiga ma o le a le paʻu'ū ese. Latou te saogalemu, mama, faigofie ona faʻagaioia ma puipuia mea mai le faʻaleagaina. O se totoga faʻaaogaina e faʻamalosia ai uamea faia galuega ma puʻupuʻu fafie, tele lava mo Ratchet fusiua ifo

O se mea e faʻaogaina e faʻamalosia ai le faʻatinoina o galuega uamea ma fafie fafie, tele lava mo ratchet nonoa i lalo. Faʻamau faʻatasi ma meafaigaluega ma faʻamautu i se aufana. E faigofie ona faʻagaioia ma sili atu i le sefulu taimi sili atu le taugata nai lo isi metotia faʻamau.

111

O le Ratchet Tie Down e faʻaaogaina e toe faʻaleleia ai le gaioiga peʻa aveina, feʻaveaʻi, felauaʻi pe teuina oloa. O fusi uʻamea e nonoa i lalo E i ai le latou lokaina ma e le paʻu ese. Latou te saogalemu, mama, faigofie ona faʻagaioia ma puipuia mea mai le faʻaleagaina.

O le fusi conveyor faʻamau le capstan ratchet fusi i lalo masini, o le otometi faʻatonutonu faiga o loʻo faʻatulagaina i luga, fausiaina le otometi ratchet fusi i lalo masini, o le faʻaonapo nei tele-fua fusi conveyor lautele faʻaaogaina i le ratchet fusi i lalo fomu. Talu ai o le otometi ratchet fusi i lalo masini e tatau ona faʻamaeʻaina le ratchet otometi fusia i lalo gaioiga, le fausaga ma le faʻatonutonuina o leratchet tensioner masini e matua faigata lava.

O le eseesega i le va otometi ratchet fusi i lalo masini ma tumau ratchet fusi i lalo masini o le i ai sensing elemene ma le faʻatonutonu faiga. Ona o le leaga o le siʻosiʻomaga o le fusipaʻu mea faigaluega mo mea lapopoa mea, lagonaina o vaega ma faʻatonutonu faiga e matua afaina. O le mamanu ma le faʻaaogaina o le aoga otometi ratchet fusi i lalo masini e tatau ona matua mafaufau loloto i le aʻafiaga o le siosiomaga, ma eseese otometi ratchet fusi i lalo masini na fautuaina pe faʻaaogaina e foia ai le faʻafitauli;

Mai le manatu o le metotia faʻatonutonu, o le otometi ratchet fusi i lalo masini o loʻo i ai se mautu ituaiga mulimuli ane ma se tuʻufaʻatasia o fale o manu ma mulimuli ane uiga. Mautu otometi ratchet fusi i lalo masini e le faʻamoemoeina i le suiga o conveyor avega, pipiʻi o nylon conveyor fusipaʻu ma tietie faasee. O isi tapulaʻa, pei o tuʻutuʻuga, e mafai ona setiina e tusa ma le amataga, taofi, faʻagaioiga masani ma isi tulaga o le feteʻenaʻi i lalo o tuutuuga eseese, i le galue malo, lefusi nonoa i lalo masini e tutusa ma le faʻamau ratchet fusi i lalo masini, o le mea lea, naʻo le paʻu tuʻu eseʻese itu o le feteʻenaʻi e mafai ona taofia tumau i totonu o se faʻapitoa mea sese.

222

E mafai ona faʻatumauina le malosiʻaga i fafo i se tau tumau, e oʻo foʻi i lalo o le tutusa tulaga faigaluega, e mafai foʻi ona faʻamalosia le tuʻuina atu o le malosi faʻamalosi i le mulimulitaʻi e faʻamautinoa ai o le feteʻenaʻi, o le winch feteʻenaʻi o se ituaiga otometi tuʻufaʻatasia o otometi ratchet fusi i lalo masini, o lona uiga o le taimi o le paʻu fusi conveyor amata lona gaioiga faiga mo tulitatao gaioiga, lona gaioiga faiga mautu i le taimi o fale o manu galuega, Ae le i amataina le fusipaʻu conveyor, faateleina le vevesi manaʻomia mo le amataina, ona amata lea o le tuleia afi autu, ma o le fusi conveyor amata ona amata. Ina ua maeʻa le conveyor ausia le mautu faʻagaioiga saosaoa, o le feteʻenaʻi o le vevela-teteʻe conveyor fusi o le a tumau i le maualuga taua i le amataga setete. O le feteʻenaʻi e faʻaititia i le vevesi manaʻomia mo mautu faʻagaioiga. I le faʻagaioiga masani, ole ratchet fusi i lalo masini e masani ona le faʻagaioia. A o le fesuiaiga suiga tele, o le ratchet fusi i lalo masini amata ona faʻagaoioia ma otometi lava ona fetuʻunaʻi le ratchet fusi i lalo malosi;

Hydraulic otometi ratchet fusipaʻu tensioner masini o se otometi ratchet fusifusia lalo hydraulic faiga i se telescopic fusipaʻu conveyor. O le ratchet fusi i lalo masini ei ai se gaioiga gaioiga, ma o le teuina fusi o loʻo faʻagaioia ma faʻagaioia luga o se fusipaʻu. Pe a otometi lava ona fetuʻunaʻi e le vaega eletise le feteʻenaʻi o le fusipaʻu, pe a fai o le feteʻenaʻi o le fusipaʻu e tele atu nai lo le tau faʻatulagaina, e faʻasolosolo i lalo le alatoto taofi. O le faʻatonutonu vaʻalele vaʻavaʻaia foi e alu i lalo ona o le mamafa eseesega faia e le alatoto siaki O le afi eletise e paie e faʻamama le paʻu paʻu. A oʻo le feteʻenaʻi o le fusi o ofu i le tau faʻamaotiina, o le faʻamalama alatoto o loʻo i le ogatotonu tulaga, ma le otometi faʻatonutonu alatoto o loʻo i ai foi i le ogatotonu tulaga. Suauʻu mai le pamu e tafe saʻo i tua i le tane vai, lea e faʻalauteleina i lalo o le malosiaga tautotogo. I le tulaga o le taofi, tausi le mama galue masani, ma faʻafetaui le gaosiga pao.

 


Taimi Post: Jul-19-2021