Fa'afefea ona iloa le lelei ole jack hydraulic

A fa'atau e tagata fa'atau masanijack hydraulic oloa i luga o le maketi, e masani ona latou le iloa pe faapefea ona iloa le tulaga lelei o jacks hydraulic eseese ona latou te le maua le tele o le malamalama i le products.It o le a taitai atu ai i tagata faatau e faatau le hydraulic jacks oloa tulaga lelei ua mafolafola, e le gata o le otaota o tagata, mea tau tupe, ae o le a faatuai foi le vaitaimi o le tausiga.

O le isi, o le a tatou iloa le lelei o le hydraulic jack e ala i vaega nei.

01确定

Fa'aaliga:

Va'ai mai le tino, o le tino atoa o se jack hydraulic lelei e susulu, ma o le nofoaga uelo e lamolemole ma fufusi.E lagona ai e tagata e le gata o se meafaigaluega tau alamanuia, ae faapea foi se crystallization o le faagasologa o foliga vaaia ma le poto o le tagata.Bad jack o se foliga e lagona le maualalo o le vali e aumaia ai le filogia o alamanuia, faapea foi ma togafitiga i luga o le tino i le agaga o le toso.

Fa'afaigaluega:

O oloa lelei e tatau ona mafai ona faʻaogaina mea mataʻutia maualuga. Leleienisinia tino jackfaaaogaina 45 # uamea forging po straightening faagasologa, piston uʻumea apamemea, piston laau ua plated faigata chromium, o le faamoemoega o le faia e tatau ona faaitiitia le feeseeseaʻiga i le va o le jack cylinder ma le piston ma ofu lelei resistance.And o le a faaaogaina le jack hydraulic matitiva. masani poʻo le leaga o mea paipa uamea, faigofie uʻamea, olo laʻasaga pe a uma se oloa faʻalavelave, e le gata o le faʻaitiitia o le mamafa, o le lelei e matua faʻaitiitia, e aʻafia ai le faʻaogaina o le ola ma le saogalemu.

02

Gaosiga Fua o Falegaosimea:

O se fua patino o tagata gaosi faigofie e faatosina mai taleni, na o le atinaʻe aoina taleni e mafai ai tagata faatau-centric, e foia faafitauli aoga mo tagata faatau, e tuuina atu se seti o tomai meafaigaluega tomai.Ma le malosi o le gaosiga e fua aafiaga, e mafai. faʻapipiʻi masini faʻapipiʻiina, o le faʻamaoniga foi lea o se oloa lelei lelei. O lea e mafai ai ona tatou siakiina le upega tafaʻilagi aloaia a le kamupani, e ala i auala aloaʻia e maua ai le agavaa pisinisi a le fale gaosimea, pe o iai se mafutaga faaleaoaoga moni ma isi.

Le tau:

Tau feololo, taugofieode masini si'isi'i Jack umi mamoe po'a hydraulic jack o tagata lautele e manao i oloa, ma o le tele o taimi o le matapeʻapeʻa o le tagata na faia ai se numera tele o oloa faʻatauvaʻa ola. o le oloa.O le tau o le tau o le tamaoaiga o loʻo taʻu mai ai ia i tatou o le tau sili ona faigofie o se oloa o mea mataʻutia + totogi o tagata faigaluega + o le tuʻufaʻatasia o suʻesuʻega oloa ma tau o atinaʻe + faʻatauga gau + tupe mama talafeagai, lea e iu lava ina avea ma tau o se oloa.ZHIXING MESIN e ala i le puleaina o le gaosiga o le gaosiga ma le pulega o atinaʻe, faʻaitiitia le tau o le gaosiga, e tuʻuina atu ai i tagata faʻatau se tau talafeagai, oloa lelei hydraulic jack.


Taimi meli: Iuni-04-2021